Om oss

Vi som driver Hem och hav brinner för inredning, och vi finns här för dig som söker en inspirationskälla. Någon som, liksom vi, älskar att följa upp trender, eller hitta bästa göra-själv knepen för att sätta pricken över i-et på din inredning.

 

Inredningsbranschen är snabbt föränderlig, men oavsett om du är på ständig jakt efter senaste trenden, eller om du söker inredning som står sig i årtionden, så har du kommit helt rätt. Vi plockar in alla aspekter av inredning, oavsett var i inredningssvängen man befinner sig.

 

Hur viktig är inredning? Svaret blir säkert annorlunda beroende på vem du frågar. Men vi skulle säga att den är väldigt viktig. Det som avgör hur väl du lyckats med din inredning är inte hur mycket det kostat dig, eller ens hur snyggt och välstädat det är. Det allra viktigaste aspekten är, hur bra du trivs.

 

I olika kulturers drömtolkning brukar ofta hemmet spegla din inre syn på dig själv, vi vågar vara så djärva och säga att den sanningen inte är så långt bort heller i den verkliga världen. Vem du är och vem du vill vara. Se dig runt om i rummet där du sitter nu, speglar detta rummet dig? Finns det någon plats där gärna tittar på, och finns det andra ytor du helst undviker med blicken. Vi vill att du ska trivas med hela rummet! Det kan låta svårt, kanske till och med övermäktigt, med det är det inte.

 

Med hjälp att inredning kan man framkalla känslor, så som lugn och frid. Det är till det egna hemmet de flesta kommer efter en tung arbetsdag. Det är i hemmet man stannar när man är sjuk och svag, när man är ledsen och nedstämd. Det är viktigt att kunna läkas i sitt hem, att få energi av sin omgivning. Det är också till egna hemmet man bjuder hem gäster, håller middagar och kalas. Genom att känna sig bekväm med sin inredning, och helst lite extra stolt över sitt hem, så har man alla möjligheter att bli lite extra energifylld inför kalaset och mer avslappnad inför sina besökare.

 

Så om du, precis som vi, älskar inredning, så har du hittat helt rätt när du fann Hem och hav. Vi kommer ge dig inspiration, så att du kan bli kreativ och skapa den omgivning som speglar dig. Så att du kan få det du behöver utifrån ditt hem.